Kedjehus i Täby

Arkenvägen 49

RING MÄKLARE RIMA SENKAL FÖR PRIVAT VISNING 073-594 22 28

MED SKOGEN SOM NÄRMSTA GRANNE!

Välkommen till detta fina kedjehus näst längst in på återvändsgata. Bostaden ligger i omtyckta och lugna villakvarter i Skarpäng med närhet till sjö och natur med allmänning och naturskyddad skog. Plan trädgårdstomt runt huset och med en baksida som vetter mot skogen. Stenlagda uteplatser på både framsida och baksida.

Invändigt möts man av en ljus och trevlig hall, vardagsrum, ett ljust och fräscht kök med rymlig matplats, tvättstuga och en dusch. En trappa upp finner man 3 rymliga sovrum och ett badrum. Huset är genomgående ljust och ger ett luftigt intryck. Intill huset ligger ett garage.

Skarpäng är ett mycket omtyckt och barnvänligt område i Täby och präglas av radhus och villabebyggelse, det är många som vill bo här! Det som tilltalar är närheten till fina skogsområden med motionsslingor, Mörtsjön på bara 300 meters avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger flertalet bra förskolor och skolor, Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik. Goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer, där hittar du all tänkbar service.

Kom på visning och upplev huset på plats!

För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare Rima Senkal på 073-594 22 28 eller rima.senkal@lansfast.se

Ansvarig mäklare

Rima Senkal

073-594 22 28

rima.senkal@lansfast.se

Adress Arkenvägen 49
Kommun Täby
Boendeform Radhus
Antal rum 4 rok
Boarea 120 kvm
Pris 5 495 000 kr
Avgift 2 412 kr
DELA PÅ FACEBOOK
Visa fler bilder

© 2018 KOMMANDE