Härlig lägenhet intill Tessinparken

Brantingsgatan 23, Gärdet

Välkomna till denna lilla pärla alldeles intill gröna Tessinparken och endast ett stenkast från t-baneuppgången. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara och lägenheten upplevs som större tack vare ljuset från den franska balkongen och det stora och vackra fönsterpartiet. Väggarna är genomgående ljusa med undantag för en snygg fondvägg med tapet. I vardagsrummet ligger en bevarad parkett i original. 
Bostaden vetter mot en enkelriktad gata och är fri från störande moment som trafik och insyn. 
Köket är ovanligt stort för att vara en så pass liten lägenhet och här ryms allt du kan tänkas behöva. För den som vill finns det också en möjlighet att istället göra ett sovrum genom att flytta ut köket i vardagsrummet. (alla omfattande renoveringar måste alltid godkännas av styrelsen)

Badrummet är stambytt och mycket fräscht med klinkergolv och kaklade väggar, badkar, handukstork, wc, badrumsskåp och handfat med kommod.

Förvaring hittar du fyra rymliga garderober i vardagsrum och hall samt i förråd på vinden.

Här bor du i en stabil förening med på den mycket populära delen av nedre Gärdet, endast ett stenkast från Karlaplan och Tessinparken och med närhet till service, natur och uteliv. Det är promenadavstånd till vattnet vid Strandvägen och pulsen vid Östermalmstorg och Stureplan. Det är även lika nära till Ladugårdsgärdets och Djurgårdens gröna ytor för en löptur eller picknick. En kort promenad bort finns den populära och nyöppnade restaurang Paraden som har öppet från frukost till sen kväll. Du har även galleria Fältöversten endast fem minuters promenad genom Tessinparken där du hittar allt från systembolag till diverse butiker och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Adress Brantingsgatan 23, Gärdet
Kommun Stockholm
Boendeform Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 72 kvm
Pris 5 495 000 kr
Avgift 3 700 kr
DELA PÅ FACEBOOK

© 2018 KOMMANDE