Stor villa med strandtomt

Värmdövägen 1, Värmdö

Överta denna hotellverksamhet, en pärla mitt i skärgårdsidyllen.

ENTRÉPLAN:

Entréplanet inbjuder till umgänge med sina fantastiska sällskapsrum och med flera utgångar till den stora terrassen där man har en fantastiskt vy över Glafsfjorden. Rymlig entréhall med klinkergolv och enastående takhöjd. Här har man en mäktig kristalkrona som lyser upp och som följer fastigheten. I anslutning till entrén finns plats för avhängning och en gästtoalett samt tvättstuga och klädkammare.
Vidare öppnar det upp mot ett stort vardagsrum med en vacker öppen spis med insats, här har man också utgång till terrassen, bibliotek och matsal med plats för många gäster. I matsalen finns en vacker gammal kakelugn.
I anslutning till matsalen ligger det platsbyggda köket som går i vitt med bänkskivor i sten och massiv ek. Här finns alla tänkbara maskiner och finesser och många handgjorda detaljer. Vitvarorna med rostfria fronter från Miele och Gaggenau består av kyl, frys med ismaskin, spishäll, fläkt och diskmaskin. I direkt anslutning till köket finns ett stort tempererat skafferi.
I villans ena flygelbyggnad ligger gästavdelningen med tre bra sovrum och ett tillhörande duschrum. Till gästavdelningen har man egen ingång och ett eget stilrent pentry i vitt med stenskiva. I anslutning till gästavdelningen finns också ett biorum med automatiserade mörkläggningsgardiner och en HD-projektor som automatiskt sänks ner från taket när man startar anläggningen. Här har man en 135 (?) tums bioduk på ena väggen och 6 sköna fåtöljer att njuta av en skön stund i.
I villans andra flygelbyggnad har man ett dubbelgarage, relaxavdelning, vinkällare och förråd. Relaxavdelningen är smakfullt inredd med både nersänkt bubbelbadkar, stor härlig bastu och gott om plats för loungemöbler. Här finns också en rymlig duschhörna och separat wc. I relaxavdelningen finns också en tv som med ett enkelt knapptryck ställer in sig beroende på var i rummet man befinner sig. Vinkällaren är automatiskt tempererad hela tiden och är en perfekt miljö för både provning och lagring av viner. Dubbelgaraget är väl tilltaget och har plats för två stora bilar och förvaring. I anslutning till garaget ligger maskinrum med bl.a. bergvärmeanläggning och centraldammsugare. Från garaget har man utgång till trädgården.

ÖVRE PLAN:

Vacker trappa som leder upp till en privat övervåning med en centralt placerad hall med utgång till balkong. Vidare på övre plan finns ett enastående masterbedroom med stor balkong med vy över Glafsfjorden. I sovrummet finns Ipad installerad i väggen där man kan sköta allt från belysning till larm på en enkelt sätt. I direkt anslutning finns ett stort privat badrum med både dusch och fristående badkar. Här har man utsökta handgjorda badrumsmöbler som är tillverkade av lokala hantverkare. I övrigt på övre plan finns rymligt kontor, gästsovrum och ett tillhörande badrum. Det finns också en rymlig walk-in-closet med mycket bra inredning.

Adress Värmdövägen 1, Värmdö
Kommun Stockholm
Boendeform Villa
Antal rum 12 rok
Boarea 380 kvm
Pris 11 500 000 kr
Avgift 22 000 kr
DELA PÅ FACEBOOK

Pris

11 500 000 kr

Läs mer om bostaden hos mäklaren

© 2018 KOMMANDE